Laat knuffel schoonmaken

Knuffelspa | Laat knuffel schoonmaken

knuffel schoonamaken in bad

Koetje in bad


Laat je je knuffel schoonmaken in Knuffelspa, dan wordt je knuffel weer fris en pluizig. De ervaren knuffeldokter reinigt je knuffel met de hand en borstelt de vacht weer pluizig. Je knuffel is na een schoonheidsbehandeling weer fris en zacht. Klanten laten vaak knuffel schoonmaken voor een behandeling in Knuffelkliniek, de reparaties sluiten dan nog mooier aan op de originele vacht van knuffel.

Voordelen van een bezoek aan Knuffelspa:

  • Je weet zeker dat je knuffel mooi blijft.
  • Meer dan 300 knuffels gingen al tevreden naar huis.
  • De knuffeldokter heeft ervaring met knuffels van 1 tot 70 jaar oud.
  • De knuffeldokter heeft ervaring met alle typen vacht en vulling.
  • De knuffeldokter controleert tegelijk de conditie van je knuffel.
  • De vacht van je knuffel wordt weer pluizig.
  • Je knuffel behoudt zijn vorm en unieke karakter.
  • De reparatie van je knuffel past mooier in de vacht.

Ja, ik laat mijn knuffel schoonmaken in Knuffelspa


Laat knuffel schoonmaken | Volume in het haar

knuffel schoonmaken kun je laten doen in knuffelspa

De vacht weer zacht en pluizig na schoonheidsbehandeling


Soms lijkt het alsof het pluche van je knuffel bijna weg is, maar dat is niet altijd het geval. Bij kwalitatief mooie knuffels is het haar vaak alleen vuil en geplet. Laat je je knuffel schoonmaken, dan krijgt de vacht weer volume, de kleur is frisser en de haren voelen zachter. Het lijkt alsof zijn haar is teruggegroeid, maar eigenlijk is knuffel zijn wilde haren nooit verloren.

Ja, ik laat mijn knuffel schoonmaken in Knuffelspa


Laat knuffel schoonmaken | Vacht zacht en pluizig

laat knuffel schoonmaken in Knuffelspa

Knuffel weer fris en schoon


Als de vacht van je knuffel vuil en vet is, kleven zijn haren in plukken aan elkaar. De vacht van je knuffel voelt stug en heeft een grauwsluier.

De knuffeldokter heeft hiervoor een speciale reinigingsmethode ontwikkeld die mild is voor je knuffel en toch sterk ontvet. Hierdoor komen de haren van het pluche weer los en krijgen ze weer hun frisse kleur terug. Laat je je knuffel schoonmaken, dan doet de knuffeldokter dat persoonlijk met de hand. Je knuffel komt weer fris en monter thuis.

Ja, ik laat mijn knuffel schoonmaken in Knuffelspa


Laat knuffel schoonmaken | Reinigen en knuffelgeur

knuffel weer schoongemaakt

Wasbeer weer schoon en fris.


In Knuffelspa worden geen geurige middelen gebruikt, zodat je knuffel niet naar zeep ruikt als hij thuis komt. Laat je je knuffel schoonmaken in Knuffelspa, dan heeft knuffel snel zijn vertrouwde geur terug. De reiniging is ook geschikt voor mensen met een allergie voor parfums, maar geef dit wel even door voor alle zekerheid.

Ja, ik laat mijn knuffel schoonmaken in Knuffelspa


Knuffelspa | De complete behandeling van je knuffel

knuffelkonijn is schoongemaakt en gerepareerd

Konijn is gerepareerd en schoon.


Het effect van een reparatie is groter, na een bezoek aan Knuffelspa. Laat je je knuffel behandelen in Knuffelkliniek, combineer dat dan met een bezoek aan Knuffelspa. Laat je je knuffel schoonmaken, dan zijn na het reinigen slijtageplekken beter zichtbaar en makkelijker te repareren. De reparaties passen mooier in de vacht van je knuffel.

Ja, ik laat mijn knuffel schoonmaken in Knuffelspa


Knuffelspa | Laat je knuffel schoonmaken


Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw knuffel? Wil je je knuffel naar Knuffelspa sturen voor een schoonheidsbehandeling? Mail dan je wensen en de foto’s van je knuffel naar de knuffeldokter. Zij zal je persoonlijk adviseren en een voorstel voor de behandeling van je knuffel doen.


FAQ

Gebruiken jullie geparfumeerde zeep?

Nee, in principe worden geen geurende middelen gebruikt. Als je een allergie hebt, meld het, dan weet je zeker dat het goed komt.

Blijft knuffel in vorm?

Jazeker, tijdens het wassen wordt rekening gehouden met de karakteristieke houding van knuffel. Die zal na het schoonmaken weer terugkomen.

Mijn knuffel is best wel stuk, doe je voorzichtig?

Ja, alle knuffels die naar Knuffelhotel komen zijn gebruikt, versleten en geliefd. Daarom wordt in Knuffelspa altijd met grote zorg op je knuffel gepast.

Mijn knuffel is heel groot, kan dat ook?

Ja, dat kan ook. We maken dan de vacht schoon en knuffel blijft gewoon heel en zichzelf tijdens het schoonmaken.


Top