Zo laat je knuffel reinigen


Knuffelspa is gesloten

Vanwege een grote verandering in de bedrijfsvoering zijn Knuffelkliniek en Knuffelspa gesloten. Je knuffel kan niet meer naar Knuffelhotel komen voor herstel of wellness.


Knuffelspa | Zo laat je knuffel reinigen

knuffels met vieze pootjes

Vos en Rino hebben vieze pootjes


Je wilt je knuffel laten reiningen, zet nu zijn schoonheidsbehandeling in gang:

 1. Mail een paar foto’s van je knuffel naar Knuffelhotel.
 2. De knuffeldokter bekijkt persoonlijk jouw bericht en de foto’s.
 3. Je ontvangt een mail met de mogelijkheden voor reinigen en de kosten.
 4. Als het voorstel je aanspreekt en je wilt je knuffel laten reinigen, maak dan per e-mail een afspraak voor de schoonheidsbehandeling van je knuffel.

Zo laat je knuffel reinigen | Knuffel naar Knuffelhotel

Vos en Rino komen aan

Vos en Rino komen aan in Knuffelhotel


Laat je je knuffel reinigen, dan kun je knuffel opsturen per aangetekende post of persoonlijk afgeven. Afhankelijk van wat je kiest, is knuffel korter of langer van huis weg. Bedenk van te voren of je knuffel wel met de post durft te reizen, sommige knuffels worden daar erg zenuwachtig van.

 • Als knuffel per aangetekende post reist, is hij gemiddeld 3 nachtjes van huis. Je krijgt bericht zodra je knuffel veilig in Knuffelhotel is aangekomen.
 • Je kunt je knuffel een dag van te voren persoonlijk afgeven, dan is knuffel 1 nachtje van huis. Maak hiervoor een afspraak per e-mail.
 • Kan knuffel geen nacht gemist worden, dan kun je een dagservice reserveren. Bij een dagservice kun je je knuffel om 09:00 brengen en dezelfde dag rond 18:00 weer ophalen. Is je knuffel eerder klaar, dan krijg je een berichtje. De knuffeldokter zal per geval bekijken of knuffel binnen een dag klaar kan zijn.

Tip! Wil je knuffel laten reinigen, zorg ervoor dat je knuffel op tijd aankomt in Knuffelhotel, dan is je knuffel ook zo snel mogelijk weer thuis.


Laat je knuffel reinigen | Het adres


Knuffelhotel
t.n.v. A. Wolters – de Baat
Westvest 293
2611BX Delft


Zo laat je knuffel reinigen | Betalen


 • Reist je knuffel per aangetekende post, dan krijg je achteraf een rekening per e-mail. Bij deze mail zit ook de barcode van je pakket.
 • Kom je je knuffel persoonlijk afhalen, dan kun je per factuur achteraf overmaken of contant betalen.

Zo laat je knuffel reinigen | Kosten

Laat knuffel reinigen in Knuffelspa

Vos en Rino in Knuffelspa


 • Een knuffel laten schoonmaken duurt meestal een hele dag, soms langer. Afhankelijk van de droogtijd. Gemiddeld kost een schoonheidsbehandeling tussen de 25 – 65 Euro. Omdat de knuffels zo veel verschillen, maakt de knuffeldokter aan de hand van jouw foto’s voor een passende prijs. Dan weet je waar je aan toe bent als je je knuffel wilt laten schoonmaken.
 • Een dagservice kost 25 Euro extra, je kunt knuffel dezelfde dag weer ophalen. De knuffeldokter bekijkt per geval of het mogelijk is je knuffel binnen een dag klaar te hebben voor vertrek.

Zo laat je knuffel reinigen | Versturen

Knuffels naar Knuffelspa voor reinigen

Beer en Elmo reizen gezellig samen.


Wil je je knuffel opsturen per aangetekende post, dan kun je de postbode helpen je pakje makkelijk te herkennen. Noteer ook de afzender duidelijk aan de buitenkant. Je kunt een briefje met de afzender aan de knuffel vastmaken, zodat je zeker weet dat hij weer thuis komt, wat er ook gebeurt.

Versier je de doos, dan weet de postbode dat het pakje voor Knuffelhotel bestemd is en let hij extra goed op het pakje. Vindt je knuffel het reizen per postdoos een beetje eng, maak dan een gezellig bedje in de doos, dan komt knuffel uitgerust en vrolijk aan in Knuffelhotel.


Zo laat je knuffel reinigen | Dagje Delft


Laat je knuffel schoonmaken en kom je van ver naar Delft? Combineer Knuffelspa voor je knuffel met een uitje in het historische Delft voor jezelf. De knuffeldokter woont aan de rand van de antieke binnenstad op loop afstand van het Prinsenhof. Voor kinderen is het techniekmuseum erg leuk, ook Diergaarde Blijdorp en het strand zijn goed bereikbaar vanuit Delft.

Wil je je knuffel schoon laten maken combineren met een weekeindje weg? Spreek dan eerst een behandeldatum af met de knuffeldokter en zoek daarna een logeeradres in de stad.

Zo laat je knuffel reinigen | Vragen


Wil je je knuffel laten reinigen in Knuffelspa? Mail de knuffeldokter je vragen en wensen. Stuur een berichtje. Laat knuffels’ herstel nu beginnen!

Top