Laat je knuffel herstellen


Knuffelkliniek is gesloten

Vanwege een grote verandering in de bedrijfsvoering zijn Knuffelkliniek en Knuffelspa gesloten. Je knuffel kan niet meer naar Knuffelhotel komen voor herstel of wellness.


Knuffelkliniek | Laat je knuffel herstellen


Laat je je knuffel herstellen in Knuffelkliniek? Zo zet je knuffels’ bezoek in gang:

  • Mail je wensen met een paar foto’s van je knuffel naar Knuffelhotel.
  • De knuffeldokter bekijkt persoonlijk jouw bericht en de foto’s.
  • Je ontvangt een mail met de mogelijkheden voor herstel en de geschatte kosten.
  • Als het voorstel je aanspreekt, maak je per e-mail een afspraak voor de behandeling van je knuffel.

De wachttijd bedraagt op dit moment 2 maanden, vanaf juni zijn er weer plekjes beschikbaar.


Knuffelkliniek | Adres voor post en bezoek

Knuffel op reis in doosje

Hush op reis naar Knuffelhotel


Knuffelhotel
t.n.v. A. Wolters – de Baat
Westvest 293
2611BX Delft

Adres en Route


Knuffelkliniek | Zo reist knuffel naar Knuffelhotel

Hush komt aan in knuffelhotel

Hush is veilig aangekomen in Knuffelhotel


Laat je je knuffel herstellen, dan kun je knuffel opsturen per aangetekende post of persoonlijk langsbrengen. Afhankelijk van wat je kiest, is knuffel korter of langer van huis. Bedenk van te voren of je knuffel wel met de post durft te reizen, sommige knuffels worden daar erg zenuwachtig van.

Als knuffel per aangetekende post reist, is hij gemiddeld 3 nachtjes van huis. Je krijgt bericht zodra je knuffel veilig in Knuffelhotel is aangekomen.

Je kunt je knuffel een dag van te voren persoonlijk afgeven, dan is knuffel 1 nachtje van huis. Maak hiervoor een afspraak per e-mail. Laat je een heel erg versleten knuffel herstellen, dan kan het verblijf langer duren.

Kan knuffel geen nacht gemist worden, dan kun je een dagservice reserveren. Bij een dagservice kun je je knuffel om 09:00 brengen en dezelfde dag rond 18:00 weer ophalen. Is je knuffel eerder klaar, dan krijg je een berichtje. Laat je een heel erg versleten knuffel herstellen, dan is dit niet mogelijk.

Tip! Is je knuffel aan de beurt, zorg ervoor dat je knuffel op tijd aan komt, dan is je knuffel ook zo snel mogelijk weer thuis.


Knuffekliniek | Hoe betaal ik?


  • Reist je knuffel per aangetekende post, dan krijg je achteraf een rekening per e-mail. Bij deze mail zit ook de barcode van je pakket.
  • Kom je je knuffel persoonlijk afhalen, dan kun je per factuur achteraf overmaken of contant betalen.

Knuffelkliniek | Wat kost een knuffel herstellen?

Frits zwemt in het geld

Frits zwemt in het geld


  • Een knuffel herstellen duurt meestal een hele dag, soms langer. Gemiddeld kost een reparatie tussen de 65 – 125 Euro. Omdat de knuffels zo veel verschillen, maakt de knuffeldokter aan de hand van jouw foto’s voor een passende prijs. Dan weet je waar je aan toe bent als je je knuffel wilt laten repareren.
  • Een bezoek aan Knuffelspa kost 25 euro excl. verzendkosten.
  • Een dagservice kost 25 Euro extra, we houden de hele dag vrij om jouw knuffel te herstellen. Je kunt knuffel dezelfde dag weer ophalen.

Knuffelkliniek | Garantie

knuffel wordt hersteld in Knuffelkliniek

Konijn tijdens de operatie


De knuffeldokter doet er alles aan om knuffel zo duurzaam en mooi mogelijk te herstellen, maar het is mogelijk dat het kwetsbare textiel van knuffel de reparatie toch niet kan dragen, dat een reparatie niet blijft zitten of niet fijn aanvoelt. Daarom heeft een reparatie 14 dagen garantie na aflevering bij normaal gebruik. Binnen die periode mag knuffel nog een keer langskomen voor een gratis reparatie of het ongedaan maken van de reparatie. De verzend- en materiaalkosten komen echter wel voor rekening van de eigenaar.

Knuffelhotel draagt geen verantwoording voor de veiligheid van de gerepareerde knuffels. Ouders dienen er zelf op te letten dat de gerepareerde knuffel veilig genoeg is voor gebruik door baby’s en kleine kinderen. Knuffelhotel adviseert om regelmatig ogen, neuzen en staarten te controleren op stevigheid om ongelukken te voorkomen.


Knuffelkliniek | Hoe verstuur ik knuffel het beste?

Knuffel op reis in leuke reisdoos

Eerst klas reisdoos met dekens, dropjes en leesplezier.


Wil je je knuffel opsturen per aangetekende post, dan kun je de postbode helpen je pakje makkelijk te herkennen. Versier je de doos, dan weet de postbode dat het pakje voor Knuffelhotel bestemd is en let hij extra goed op het pakje. Vindt je knuffel het reizen per postdoos een beetje eng, maak dan een gezellig bedje in de doos, dan komt knuffel uitgerust en vrolijk aan in Knuffelhotel.


Knuffelkliniek | Dagje uit of Weekendje weg

Uitzicht op Delft vanuit Knuffelhotel

Geniet van het uitzicht en de antieke stad Delft.


Kom je van ver en wil je knuffel toch zelf langsbrengen? Laat dan knuffel herstellen, terwijl je zelf geniet van het historische Delft. De knuffeldokter woont aan de rand van de antieke binnenstad op loop afstand van het Prinsenhof en de markt. Na een dagje uit kan knuffel vaak weer worden opgehaald.

Misschien wil je zelfs een nachtje blijven logeren in Delft. Dan kun je de hele dag en avond genieten van onze mooie stad en knuffel de volgende dag weer ophalen.

Wil je een hotelovernachting combineren met een bezoek aan de knuffeldokter? Spreek dan eerst een behandeldatum af met de knuffeldokter en zoek daarna een logeeradres in de stad.


Knuffelkliniek | Mail voor persoonlijk advies


Wil je knuffel herstellen in Knuffelhotel? Stuur de knuffeldokter dan een berichtje. Laat knuffels’ herstel nu beginnen!

Top