Review Knuffelhotel


Over Hotelgasten | Knuffelkrant

Avonturen van hotelgasten volg je in de Knuffelkrant.


Review Knuffelhotel


 • Mijn dochter inspecteerde Flap meteen en haar eerste woorden waren: “ZOOO! Dat ziet er goed uit!” Ze is er dolgelukkig mee. En haar vreugde werd alleen maar groter toen ze het slaapzakje inspecteerde (wow, Flap heeft nu een eigen slaapzak!) en daar de knuffel voor flap in vond.Ik vroeg haar: “ben je blij en ziet Flap er nog goed uit?” Ze antwoordde: “ik had niets anders verwacht. Dit was ECHT een goede poppendokter!” Dank je wel voor het werkelijkheid maken van sprookjes.
 • Wat een ontzettend leuke ervaring om Kitty naar de knuffelspa te sturen! En wat veel liefde en fantasie spreekt er uit de behandeling, de knuffelkrant en de berichtjes die voor, tijdens en na de behandeling werden uitgewisseld met de knuffeldokter. Zowel Kitty als ik kijken alweer uit naar de volgende spabehandeling!
 • Geweldig! Je had mijn dochter moeten zien bij het opmaken van het pakket. Ze is dolblij! Ze gilde het uit van blijdschap. Ik vind het fantastisch wat je gemaakt hebt. Tjeetje… mijn zoon wil nu ook zo iets. Wil je een plaats reserveren voor het volgende patiëntje?
 • Ik heb de knuffel weer terug ontvangen. En wat ziet hij er nog mooier uit dan ik kon verwachten! Onwijs bedankt voor alles!
 • Frits is weer thuis!! Helemaal tonnetje rond gegeten en wit! En fijn dat hij overal verstevigd is nu kunnen we weer nieuwe reizen maken met zijn slaapzak. Hij vond het heel gezellig in het knuffelhotel!
 • Beer is zojuist weer teruggekeerd van een fijne herstelvakantie in het knuffelhotel. Hij ziet er opperbest uit en hij kan weer perfect zien. Wouter superblij en Beer meteen weer helemaal op zijn gemak. Dank je wel voor je goede zorgen.
 • Wat heb je het toch leuk en vooral goed voor elkaar. De kinderen waren gisteren buiten zichzelf met het zien van de belevenissen. Dat mijn telefoon nog heel is. De kinderen zoeken nu al de nieuwe knuffel uit welke op reis mag naar jouw hotel. Ze hebben totaal (ongeveer) 60 knuffels dan weet je het wel…
 • Vandaag heb ik Pino weer mogen ontvangen en ik was blij verrast met het resultaat. Wat heb je hem prachtig geholpen! Er zijn helemaal geen littekens zichtbaar en zijn voetjes zijn ontzettend mooi! Super! Hartelijk dank voor je werk!
 • We hebben inmiddels alweer een paar dagen van Biggie kunnen genieten en wat zij wij ongelooflijk blij met hem!! Hij is prachtig geworden, mooi opgevuld, de reparatie is subliem uitgevoerd en ook nog eens 2 dagen eerder terug dan verwacht. Niets anders dan heel veel lof voor jou! De verhalen op de website zijn ook geweldig! De broertjes hebben een fantastische tijd gehad in het hotel, dankjewel daarvoor! We hebben de verhalen breed gedeeld en zullen je zeker aanraden.
 • Poes is veilig aangekomen. Geen kou gehad dit keer dankzij het heerlijke slaapzakje! Xander vond dat geweldig. We kunnen goed zien dat poes het niet bij 1 kopje warme melk gehouden heeft. Hij is weer lekker stevig en….hij kan weer zien. Xander vertelde dat hij had bedacht een bril voor hem te maken maar nu was dat niet meer nodig. Hij is er zo blij mee. Bedankt hoor! Erg leuk ook de berichtjes vanuit het hotel.
 • Al 2 van onze knuffels zijn er geweest: Eendje en Vogelbekdier. En ze hebben het er nog steeds over. Een aanrader voor als je knuffel er echt even uit moet!
 • De beren zijn weer thuis. Ze raken niet uitgepraat over hun heerlijke weekje, de ongemakken vanwege de ingreepjes zijn al weer vergeten. Ze zien er weer patent uit met z’n drie-en en kunnen er weer jaren tegen! Mini-George is extreme verguld met z’n nieuwe jas – komt uitstekend van pas bij de nog wat kille ochtenden in de moestuin.
  Ook de service in het Knuffelhotel was zeer goed bevallen, ze zijn al druk aan het Twitteren/Facebooken naar hun makkers…
 • Wow! Super dat het allemaal zo vlotjes gaat.
 • Wat is Fluck opgeknapt! Mooi dat je zijn oude ” Tatoeage” nog hebt gebruikt, dat heb je leuk gedaan. Ook de kleren zijn helemaal geweldig.
 • Pietertje is goed aangekomen! Echt gewoon super! Wauw.. hij is helemaal opgeknapt en ziet er een stuk frisser uit. Dat is wat hij helemaal nodig had…
 • Wij willen je heel erg bedanken voor het opknappen en mooi maken van tutta.
  Ze ziet er weer geweldig uit en Lisa is er erg blij mee. Leuk ook het jasje en het zakje.
  Nogmaals erg bedankt.
 • We hebben Beanie ontvangen en hij ziet er mooi en sterk uit. Bedankt voor de snelle en fijne service!
 • Vanmiddag heb ik Mimi in ontvangst genomen, dankjewel voor de fantastische reparatie. Noor zal een gat in de lucht springen als ze haar knuffel mét nieuwe handjes weer ziet!
 • Middelvoet is weer thuis en ik ben dik tevreden met zowel zijn uiterlijk als zijn frisse spa-geur. Ook heel blij met het korte verblijf, zodat ik hem niet te lang heb hoeven missen. Fijn ook dat je me steeds zo goed goed op de hoogte hebt gehouden.
 • Brommie is trouwens super goed aangekomen, je hebt een gezin gelukkig gemaakt!
 • We zijn echt heel blij zijn dat er mensen zijn zoals jij die begrijpen hoe belangrijk knuffels voor sommige mensen zijn!
 • Wat ziet beer er weer fantastisch uit. Mijn zoontje is er heel erg blij mee !! Bedankt !!
 • Mijn lievelingsknuffel Dino was echt toe aan een goede oplapbeurt.. Na 22 jaar was de stof erg versleten en dat ziet er zo sneu uit! Aangezien men erg gehecht kan zijn aan een knuffel (zowel kinderen als volwassenen!) is het belangrijk dat de knuffel met een veilig gevoel achtergelaten kan worden. En ook wil je ervan uit kunnen gaan dat de knuffel professioneel gemaakt wordt, en toch nog op zichzelf lijkt. Dit heeft het Knuffelhotel goed begrepen! Na het zien van deze site ben ik bij het Knuffelhotel langs geweest. Het ‘hotel’ is heel verzorgd en er zit veel liefde een aandacht in alles. Dino is heel goed verzorgd 🙂 Echt een aanrader!
 • “Wow wat een schitterend werk, we zijn onder de indruk en zeer gelukkig met de reparaties. Elgar is weer als nieuw en daar zijn we je dankbaar voor”

Hotelgasten | Gebruik garantie


De knuffeldokter heeft nauw contact met haar klanten, zodat knuffel naar hun wensen wordt gerepareerd. Na afloop sturen de meeste klanten een reactie, meestal is de review Knuffelhotel positief.Gemiddeld maakt 3% van de knuffels gebruik van de garantieregeling voor een verbetering van het herstelwerk. Vaak betreft dit het knuffelgevoel van de vulling, dat mensen pas thuis kunnen ervaren. De opmerkingen voor verbetering van herstelwerk hebben we in de website verwerkt, zodat daar eerlijke voorlichting is over de (on)mogelijkheden van knuffels’ reparatie.

Top