Versleten knuffel naar het juiste adres

Contact | Mailbox


Mail je berichtje – liefst met foto’s – naar .


Contact | Adres en Route


Post- en bezoekadres:

Knuffelhotel
t.a.v. A. Wolters – de Baat
Westvest 293
2611BX Delft

  • De ontvangstruimte van de knuffeldokter bevindt zich op de 5de etage, even buitenom over de galerij.
  • Heb je een afspraak en ben je wat later? Geen probleem, ik wacht tot je er bent. Je kunt een mailtje sturen om door te geven hoe laat je er zult zijn.

Knuffelhotel | Met de auto


Route: Afslag Delft Centrum, richting parkeergarage Zuidpoort aanhouden. Hou na de Sebastiaansbrug links aan met de weg mee en laat het winkelcentrum aan je rechterhand liggen (of parkeer hier in garage Zuidpoort). Volg de weg tot je aan je rechterhand het Oude Delft hebt gehad, links zie je een haventje. Parkeer direct na het Oude Delft, maar voor de stoplichten aan de Zuidwal/Kethelstraat op de laad- en losplaats.

Door werk rond de Spoorzone zijn parkeergelegenheden rond mijn adres steeds weer anders geregeld. De parkeergarages Phoenix (Phoenixstraat 29, 2611 AL, Delft) en Zuidpoort (Zuidwal 14, 2611DD, Delft) zijn het dichtst bij. Overal in de buurt is betaald parkeren met een dagkaart, ook op zondag.


Knuffelhotel | Met trein, tram, bus


Knuffelhotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: station Delft is op 3 minuten loopafstand. Hier stoppen ook alle stadsbussen en tram 1.


Knuffelhotel | Versleten knuffel brengen


Het is mogelijk om je versleten knuffel persoonlijk langs te brengen, bijvoorbeeld als je de post niet vertrouwt, knuffel een nachtje minder wilt missen. Je kunt je versleten knuffel ook brengen om je opdracht nogmaals in detail te bespreken, waarna je knuffel per aangetekende post naar huis reist.

Maak wel altijd een afspraak met de knuffeldokter, dan is er alle gelegenheid om je versleten knuffel te overhandigen en je vragen te stellen. Je kunt op werkdagen vaak ook ’s avonds terecht om je versleten knuffel te brengen. In het weekeinde is Knuffelhotel gesloten.

Top