Carreraas: De posthaas

Carreraas bezorgt de post

Knuffels reizen vaak naar Knuffelhotel per aangetekende post: dat is snel en comfortabel. Zeker als knuffel reist in een luxe reisdoos met kussen en dekentje, dan reis je eerste klas. Maar knuffels zijn altijd een beetje zenuwachtig of ze wel veilig zullen aankomen: ze willen niet op vakantie in het sorteercentrum, een vrachtwagen of het depot van PostNL. Daarom werkt bij PostNL Carreraas: de zorgzame razendsnelle posthaas. Carreraas, Raas voor vrienden, helpt knuffels onderweg: bezorging van knuffel bij de knuffeldokter, navragen waar knuffel onderweg is en controleren of knuffel op tijd uit de bestelwagen is gestapt. Ook op de terugweg helpt Raas de knuffels: Als het baasje niet thuis was om ze te ontvangen brengt Raas ze naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt, zodat knuffel daar zo snel mogelijk kan worden opgehaald.


Uitgeraasd

Carreraas is toe aan vakantie.

Raas heeft het razend druk nu er zo veel knuffels naar Knuffelhotel komen. Maar na al die maanden van zorgen en bezorgen is Raas een beetje ‘uitgeraasd’ en toe aan een fijne vakantie. En op welk adres kan dat beter dan …. bij Knuffelhotel? Dus is Raas zelf in een doosje gestapt en heeft hij een kaartje voor de Knuffeldokter geschreven: misschien mag Raas ook eens lekker ontspannen in Knuffelspa?


Wellness voor een weldoener

Carreraas in Knuffelspa

Raas heeft een goede dag uitgekozen om te komen, hij kan meteen genieten van een wellness in Knuffelspa. Hij rekt zijn tenen eens goed uit en ontspant zijn benen: van al dat razendsnelle haasten zijn zijn pootjes best moe geworden. En dinsdag gaat Raas weer aan het werk om knuffels onderweg te helpen, want bij de PostNL werken is het leukst voor deze razendsnelle posthaas.


Schrijf iets leuks!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.