Knuffelhotel verandert bedrijfsvoering


Knuffelkliniek en Knuffelspa gesloten

Helaas kan je knuffel niet meer naar Knuffelhotel komen voor herstel en wellness. Deze dienst komt door de veranderde bedrijfsvoering te vervallen.

Het knuffelspreekuur voor kleine reparaties komt aan het eind van het jaar wel terug, de knuffeldokter heeft dan een nieuwe spreekkamer.


Componist aan het werk voor Knuffelhotel.

Knuffelhotel zal de komende maanden werken aan een muzikaal poppentheater, webshop en videokanaal. Aan het eind van het jaar zal Knuffelhotel in deze nieuwe digitale vorm verschijnen: medewerkers van Knuffelhotel zullen vloggen over de zorg voor knuffels. Ze zullen liedjes zingen die jij ook mee kunt zingen, bijvoorbeeld het ‘monsterwegspray-lied’ of ‘sterrenstof’.


Voorpret met ‘Sterrenstof’


4 Comments

  1. Helaas kan ik door een blessure aan mijn arm niet meer werken als knuffeldokter. Als ik een goed alternatief vind, zet ik het op de site. Met vriendelijke groet, Anneloes | Knuffeldokter

  1. Beste Marc,

   Ik heb nog geen goed adres gevonden. Sommige klanten doen een oproepje op Facebook, dat schijnt soms te werken. Als ik een goed alternatief vind, zet ik het op de site.

   Met vriendelijke groet,
   Anneloes | Knuffeldokter

Schrijf iets leuks!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.