Knuffels in de zomerzon

Welkom in Knuffelhotel

Vogel en Aap zijn op bezoek in Knuffelhotel en ze hebben het getroffen met het weer. Knuffelhotel is zonovergoten en alle knuffels zitten buiten op het terras.


Hittegolf in Knuffelhotel

Zomerzon en hoge temperaturen

Vogel en Aap rusten daarom niet uit op hun hotelkamer, maar lekker buiten op het zonneterras. Maar het is echt erg warm en de knuffels hebben een warme vacht. Vogel en Aap zitten te puffen onder de parasol. Ze houden wel van mooi weer, maar zoveel zomerzon is toch echt te veel van het goede.


Ijskoude knuffels

Verkoeling opzoeken

Stiekem sluipen ze naar de keuken van Knuffelhotel, op zoek naar verkoeling. Ze proberen de koelkast, maar die is veel te warm. De vriezer helpt veel beter. Vogel en Aap koelen snel af in de vriezer. Ze beginnen langzaam de bibberen van de kou. Buiten is het te heet en binnen is het te koud.


Bevriezen in de zon

Verkoeling in de zon

Maar daar weten Vogel en Aap wel iets op: ze nemen de vrieskou mee naar buiten. Alle diepgevroren koelelementen nemen ze mee naar het zonneterras. Want als je zelf lekker koel blijft, kun je prima zonnen!


Extra chill

Ijszonnen: vrieskoude zomerzon

En als je dan toch een heel klein beetje gaat zweten, kun je altijd nog tussen de koelelementen gaan zitten. Vogel en Aap genieten met volle teugen van de zon en de kou. Van de warmte en het ijs. De knuffels liggen lekker te chillen in de zon.


Schrijf iets leuks!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.