Nijntje wil graag weer kijken

Nijntje met post

Nijntje heeft een mooie ansichtkaart meegekregen voor de knuffeldokter. Nijntje heeft een wensenlijstje voor de knuffeldokter gemaakt: Betere oren en ogen staan met stip op 1. Maar als Nijntje dan toch op reis gaat, wil ze ook graag langs Knuffelspa voor een schoonheidsbehandeling.


Geen lange tenen, maar lange oren

Nijntje rust haar oren uit

Nijntje is 26 jaar oud en heeft last van slappe oortjes en beperkt blikveld. Voor een konijn is dat erg onhandig: Nijntje struikelt voortdurend over haar eigen slappe oren omdat ze niet kan zien waar die uithangen. Om maar de zwijgen over de keren dat ze er per ongeluk op ging staan, waardoor de oren nog platter en slapper werden.


Wit vachtje

Nieuwe ogen voor Nijntje

Terwijl Nijntje geniet van een bezoek aan Knuffelspa, werpt ze een blik in de spiegel. Ze ziet vaag een wit konijn, maar waarschijnlijk kan ze dat ‘witte’ van dat konijn beter zien na een bezoek aan Knuffelspa dan aan Knuffelkliniek. Want met nieuwe ogen zie je wel je vacht, maar dan is ie natuurlijk nog niet wit. Dus weekt Nijntje nog een paar uurtjes in Knuffelspa voor een frisse en schone vacht.


Posted In

1 Comment

  1. Ahhh, hoe lief ! Nijntje op reis.
    Ik zocht gisteren nog foto’s van je (niet gevonden trouwens), maar zie dat je nu al op reis bent.

    Een goede reis, geniet van het Knuffel Hotel en tot snel weer ziens XXX 😉

Schrijf iets leuks!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.